proteinpulver

Det bedste proteinpulver

Hvis man kigger på de fitness interesserede i Danmark hen over den senere årrække så er der i den grad sket en kæmpe udvikling indenfor brugen af proteinpulver.

Der bruges mere og mere proteinpulver for at yde bedre og bedre. Men faktum er, at ofte så kender man ikke helt brugen af proteinpulver. Altså at proteinpulver kun bør bruges, hvis man reelt har et underskud af proteiner. Så hvis man dyrker noget sport, såsom styrketræning eller andet i den stil – så kan det være en god idé måske med et ekstra tilskud af proteiner. Men er det derimod cardio, løbetræning osv. så er der ikke proteiner man mangler, men måske i stedet kulhydrater.

Nyt site med stor guide til proteinpulver

På FoodLife kan du finde en stor guide til brug af proteinpulver. Der finder du masser af god information, bl.a. om hvor meget du bør indtage af proteinpulver alt efter dit aktivitetsniveau – og så hvorhenne du kan finde det billigste proteinpulver. Der er masser af god og relevant information at hente.

FoodLife er et reletivt nyt site på markedet, men der finder du generelt masser af artikler og information og kost, træning, kosttilskud og meget meget andet.

Der er kommer regelmæssigt nye gode artikler op, så det er bare at følge med.

Bliver man stærkere af proteinpulver

Det er de mest stillede spørgsmål indenfor proteinpulver er; Bliver man stærkere af proteinpulver?

Det helt korte svar er: Nej, det gør du ikke.

Men spiser du for lidt proteiner i din kost, og samtidig dyrker masser af træning, hvor du har behov for mange proteiner – så kan det være rigtig godt at supplere op med for eksempel en proteinshake på de dage hvor du træner.

Det giver dine muskler de helt rigtige byggesten, så de kan vokse sig større.

Men alternativet er selvfølgelig også, at du omlægger din kost – og begynder at spise endnu flere madvarer med et højt indhold af proteiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *