Gode håndsæber – af høj kvalitet

Måske tænker du, at håndsæbe jo egentlig bare er håndsæbe. Men har du først prøvet håndsæbe af særlig høj kvalitet, så vil du også finde ud af, at det ikke bare er en håndsæbe.

Ofte så vil man opleve en hel anden følelse, og en sæbe der skåner dine hænder. Derudover er kvalitetshåndsæber ofte ikke testet på dyr og sæberne renser skånsomt huden og efterlader den plejende og velduftende.

Et par eksempler på gode håndsæber kunne være,

Durance hudpleje – dejlige sæber, cremer og meget andet

Tager du eksempelvis Durance hudpleje produkter, så vil du opleve hvor skånsomme de er mod dine hænder, samtidig med at de rengør og efterlader dine hænder dejligt velduftende og helt rene.

Durance sæberne består tilmed af mindst 95 % naturlige ingredienser, fri for parabener, phenoxyethanol, sodium laureth sulfate, samt propylene glycol.

Og så er Durance sæber selvfølgelig ikke testet på dyr.

Håndsæber fra Savon De Marseille

Noget af det allerbedste indenfor håndsæber er fra fantastiske Savon de Marseille.

De originale håndsæber fra Savon De Marseille er selvfølgelig ikke testet på dyr. Udover at være dekorativ på dit badeværelse, så er de også fremstillet efter gamle traditioner og opskrifter. Derfor er der ikke tilsat kunstige farvestoffer og de er naturligvis fri for parabener, silicone, og sulfater.

Sæbe fra Savon de Marseille lavet af vegetabilske olier samt naturligt glycerin, hvilket gør at hænderene ikke udtørres ved brug. Derudover er Savon De Marseille sæber rig på E-vitamin og antioxidanter.

 

Næste gang du står og mangler håndsæbe, så bør du klart overveje om du ikke skulle forsøge at købe en af lidt bedre kvalitet end du er vant til. De er selvfølgelig lidt dyrere, men du vel slet ikke fortryde det, for du får så megen kvalitet ekstra for dine penge. Og både Savon de Marseille og Durance er bestemt to gode bud på, hvad du kunne prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *